upp och ner

När livet går lite upp och ner, man är lite depp utan någon egentlig anledning som man kan skylla på då är det fantastiskt skönt att ha någon som kommer hela vägen från Venjan endast för min skull, bara finns där och är
helt fantastiskt underbar! Älskar dig mest i hela världen <3



/S Nilsson


Hästar hästar hela dagen!

Ja som en dag med hästar som tema skulle man kunna säga!

Först på FM en tur till travshopen på färjestad på lite uppdrag från jobbet :) Inhandlade mig ett par nya mountainhorse Ridhandskar, underbara!

Sen till 4H för en träningsrunda med finfina Peggy. Häst och vagn i Karlstadtrafiken, uppmärksamhet fick vi kan jag ju lova. De flesta bilister var mycket trevliga och hänsynsfulla medans vissa j*vlar drar förbi i 180.. Peggy skötte sig superbra idag, bryr sig inte om traffiken utan det är småsaker som brunnslock och järnvägsövergångar. Duktig häst, nu käns det ganska bra inför våran tur till studentbalerna :)

Liten paus, sen dags för långritt med barngruppen. Själv satt jag på Jamaica som var pigg som bara attan, men vilken häst var inte det. Årets första långritt!

Kort paus, upp på Kompis för ett dressyrpass, bomarbete. Gick ganska bra!
Knappt någon paus alls, upp på lilla fiina Elmer och ett dressyrpass till gick också ganska så bra, men vi har saker att jobba på!

Nu har jag äntligen landat här i sängen, skönt!
Blir lite sömn och vila innan hästeriet drar igång igen imorgon bitti!

Nattinatti
/S

Vart ska jag börja?

Ska vi börja med lite nutid kanske?... Så får det bli!

Idag har jag gått och blivit blond, väldigt blond.. sommarblond (undrar just hur det kommer se ut när solen har gjort sitt också??) Jag ska försöka få en bild på det, men jag hatar att ta egobilder på mig själv i nyktert tillstånd!!
Efter att ha fixat håret gick jag en sväng till solstaden (solarium) två gånger den är veckan har det blivit, inte bra! Men det är ju så sköönt att ligga där i dom där superfräna solarierna, Idag körde jag Vitalprogrammet 16 minuter. För er som inte vet så är dessa solarier extrautrustade med nån slags inbyggd doftspridare och man får små avsvalkande vattenpuffar på sig ;)

Sen bar det av hem till ön en snabbis innan jobbet. Bra med lilla Atos.

Morgondagens planer: Inte så mkt planer alls faktiskt mer än att jag ska skruva klart mitt lilla "barskåp" haha.. mamma blir nöjd iaf! Sen ska jag en tur till Färjestad Rid och trav för att införskaffa lite ridhandskar till mig själv samt lite priser till helgens lokala dressyrtävling på klubben :) Jag ska för övrigt vara speaker på tävlingen och uttala alla konstiga ponnynamn! *huh*
Ska rida lilla fiiina grå imorn också hade jag tänkt. Sn långritt i två timmar med barnen innan jag ska rida två pass dressyr. Sammanlagt 5 timmar i sadeln i sträck skulle man kunna säga, en paus på max en kvart mellan varven ;) Härligt det! *Träningsvärk delux + en öm rumpa*

/Sofia Blondie Nilsson

Nu dyker hon upp igen!!!

Ja efter ett långt uppehåll med ett långrandigt, liv utan något intressant att berätta är jag nu tillbaka igen.
Har fortfarande inte så mkt att säga men ni får hålla tillgodo med det som skrivs ändå!


Uppdatering, bättre sent än aldrig!

Jag kan börja med att säga att  JAG HAR FIXAT KÖRKORTET! (för er som inte visste) 28/4 2010 :)
Väntar på att få hämta ut plastkortet..

Varit i Venjan över valborg med E och SK, blev ju inte riktigt som planerat dock. SK blev sjuk och vi var tvugna att åka hem tidigare än planerat. Synd. Men lite party blev det allt ändå.. och mys såklart <3
Usch vad det är jobbigt att säga hejdå, men det är bara att försöka få tiden att gå snabbare tills nästa gång vi ses. 

Kissarna är nu på väg mot 3 veckor :) Under helgen när jag var bortrest så öppnades ögonen och nu börjar de försöka gå på sina små ben! Bilder kommer..

Måndag idag igen.. ska fixa lite jobb vid datorn här innan jag ska ta volvon in till stan och träffa Becca <3 länge sen nu! Sen blir det 4H och lite jobb.

Jag är så jävla trött, känns som en megaförkylning är på väg att bryta ut eller nått.. vi får se hur det hela artar sig...

/S






RSS 2.0