Karlstad-Venjan-Karlstad-Venjan-Karlstad

Då var jag hemma igen då efter ännu en tripp till Venjan med älsklingen. Vi var där över helgen för att fixa lite saker och hämta mer kläder och annat som behövs för att han ska bo här i 2 hela veckor nu (jobba). Underbart tycker jag i alla fall :)

Själv är jag ledig medan alla andra är på jobb... så jag får roa mig med diverse saker. Städning, hundpromenader och lite sol så klart. Jag har även blivit utnämd till kock och ska ha maten färdig till alla som jobbar och sliter.. undrar just vad man ska hitta på idag då;)

I eftermiddag ska jag på möte på jobbet om jobb i sommar.
Nej nu ska jag städa klart så att jag kan byta om till bikini och putsa fönster i solen!

/SNils

Jag har föresten många bilder från studenten som jag inte har lagt upp än, det kommer inom kort! :D

?

Fredag idag då.... igår var jag sugen på utgång... inte idag... inte alls faktiskt...

varit på långritt idag med en ridgrupp, blev lite inproviserat då min "guide" drog sig urf i sista sekunden...tråkigt men sant :/

Blöta blev vi, efter 2 timmar i regnet ute i I2 - skogarna. På måndag är det dags igen, men då blir det knappstad tror jag!




Saknar dig, längtar och vill vara hos dig nu <3
Det går utför igen...
Nej lite uppåtchack behövs, jag måste ut och träffa lite riktiga vänner imorn!

/ s

Bal nr.2

Då var årets körningar avklarade :)

Sammandrag:
MYCKET duktig häst vi har, Peggy! Vilken pärla <3
Fina tjejer, klänningar och häruppsättningar.
Väääldigt mkt folk vid nöjes och balen.
Många bilar men bara en enda häst, Peggy så klart!
Blickar har vi fått och karameller av en söt tant ;)
Bra väder!

Kort sagt, två väldigt lyckade dagar!! :D







Kvällen igår var också mkt trevlig. Direkt efter att vi hade tagit hand om Peggy i stallet så drog jag och Karlsson in till staden igen för att möta upp Hille och co. Tempels uteservering satt vi vid, snackade skit skrattade friskt till lite cider/vin och mat! Trevligt, verkligen!! :D Tack för igår!

Nu ska jag in till staden igen för att jaga lite studentpresenter i sista sekunden ;)

/SN

Bal

Då var första balkörningen avklarad. Peggy skötte sig mkt bra mitt i rusningstrafiken. Det ska tilläggas att det finns vissa as ute i traffiken utan hänsyn för fem öre men också några riktigt trevliga förstående bilister!
Sofia var jättefin. Fick tyvär inga kort på henne då det inte riktigt var läge eller fanns tid för fotografering..

Vid Nöjesfabriken, där balen hölls var det folk precis överallt, kameror och fotografer. Vi lyckades visst bli fångade av TV4 Värmland (lokala nyheterna 22 sändningen) länkar när det har kommit ut på TV4.

På vägen hem mötte vi polisen som vinkade och log mot oss, såna poliser gillas!! :)

Imorgon är det dags igen, ska försöka få några fler kort då också!

Bilder kommer imorgon!

/S


Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter ännu en underbar helg med mitt <3 i Venjan alltid lika mysigt. Alltid lika jobbigt att säga hejdå.

Måste bara säga att jag körde med släpkärra hela vägen från Dalarna till Värmland, ingen stor bedrift kan tyckas men jag har aldrig v¨gat mig på det förut... det var ju faktiskt inga konstigheter.

Värmland och ålvägen igen... Laddar för imorgon. Det är en stooor dag imorgon med studentbal för mina fina vänner. Själv ska jag vara chafför till ett av de mest orginella ekipagen i balkön.. med häst och vagn rullar vi in :)

Bilder kommer!!! Systemkameran följer med heela dagen lång! :D

/S 

Båtbuss

Jag vet inte hur många år båtbussarna har traffikerat Karlstad och jag har aldrig kommit mig för att ta en tur med den. Men idag gjorde jag äntligen min premiärtur Skoghall - Karlstad.
Jag och Flisan tog en powerwalk till Skoghall (40 min) För att där hoppa på båtbussen. Fint väder varmt och skönt var det. Klev av vid residenset och promenerade sedan till 4H för lite jobb. Stannade till på Statoil och köpte sallad som vi picnickade med ;) och F fick bada lite i klarälven för att svalka sig.
Härlig dag, nu ÄR det sommar på riktigt!! :D Har visst fått lite färg idag också tror jag.

Nu är det egentligen dags att börja packa men eftersom ingen annan har gjort det än så känner jag att jag bara kommer gå här hemma imorn bitti när dom springer runt och packar, då blir jag bara irriterad.. Lika bra att ta det imorn så att jag har något att göra då!

/S

Dilmemma

Dagen började med en tur till Karlskoga för att provrida lite hästar! Bland annat min gamla sommarhäst Leo!! Sååå himla fin är han verkligen och hade nu vuxit till sig lite från den lite valpiga långbenta unghästen som han var då:) Provade 4 st totalt, alla var fina... återstår att se hur det hela artar sig!

Red två pållar idag också, Elmer och Chanel. Båda väldigt fina idag och fick sig en skön dusch efteråt, svettigt värre!

Jo nu till dilemmat då: Midsommar

Värmland eller Dalarna?
Kompisarna eller Kärleken?
Fest på Ålvägen eller i Venjan?

JOBBIGT!!!!! hjälp mig nu dåååå!

/Nils



RSS 2.0