klippt och klart

Nu äntligen ser Flisan ut som en hund igen. Har tyvär ingen bild.
Mkt päls försvann iaf... Vägde henne i djuraffären innan klippningen: 8,5 kg och när jag lämnade tillbaka maskinen efter klippningen: 8,3!

Red ett pass barbacka idag igen ;) Fick inte nog av barbackahoppningen igår så jag tog ett dressyrpass barbacka idag på min lille fine ponny. Han är ju fantastisk den där alltså! Gick som en klocka fast jag inte riktigt var i balans alla gånger. Han har blivit så stadig även i avbrott och igångsättningarna. Häftig känsla det där när man riktigt lyfts upp av ryggmusklerna och känner hästen riktigt jobba under sig. Barbacka is the shit!
Känner redan nu träningsvärken som kommer smygandes, innsida lår, mage, rygg och hör och häpna: Smalbenen!! :P

Har lite dåligt samvete för att jag inte har pluggat nått än idag... men man måste få ta lte ledigt ibland!

/S

Förlåt för att jag är så himla osocial!

För er som har missat det så har jag börjat plugga till röntgensjuksköterska på¨distans från LTU!

Det är inte mkt tid över till annat än böckerna kan jag säga..därav mkt kass uppdatering här på bloggen. Jag vill vara så där effektiv som jag var för ett tag sen men det funkar inte!
En förklaring är att kursen jag läser nu bara är på 4v och då ska det hinnas med både ett en fältstudie v5, grupparbete och ett seminaruim v6 och en tenta v7! Ni kanske förtår mig då?!
Det krävs ett stort mått av disiplin... jag har nog inte hittat min till 100% än men det går framåt!

Den här veckan har jag varit på sjukhuset i 3 dgr på fältstudie. Mkt hemska får man se... cancer och människor som har fruktansvärt ont. Det fina är alla kommentarer man får av tacksamma patienter. Jag har hamnat rätt i alla fall, det här är det jag vill hålla på med. Hjälpa människor!
Sen är jag så gott som garanterad jobb där när jag är färdig och dessutom får jag sommarjobb där i sommar :)
Känns ju typ underbart!

Idag ska jag iaf träffa fina Emma på stan, vi ska luncha och snacka ikapp massa. Vi har inte setts på jättelänge nu!
Jag hinner inte träffa folk längre :( Förlåt för att jag är osocial... det är det sista jag vill men det är som sagt svårt att få tiden att räcka till!

Jag och Joakim ska ju flytta också nu i slutet på februari så där kommer det gå en hel del tid till att få ordning på allt. Längtar, snart är vi sambos och slipper dessa bilresor på 24 mil var och varannan dag och inte minst saknaden! <3 (klart vi ska till Venjan ganska ofta ändå men..)


The best I ever had <3  Kärlek till dig!

Nej nu ska jag plugga i en timme innan jag ska in till stan och träffa Emmsiii <3
/S


RSS 2.0