Veckan som rullar på

 Ja den här veckan är en riktig jobbvecka!

Måndag-Fredag Sjökvisten

Lördag: Jobb x2.  Först 4H Seriehoppning med barnen, finalomgången! Sen ska jag hem och försöka sova någon timme innan jag ska till sjökvisten och jobba natt för första gången 22.00-03.30, se om man träffar på någon gamal kompis i fint skick ;)
Hem och sova någon timme, när jag vaknar ska jag nämligen ta volvon och rulla upp mot nordligare breddgrader. Venjan är målet! Fylla på kärleksförådet än en gång.. börjar bli jobbigt nu igen! Stannar till tisd kväll eller onsdag morgon beroende på när jag börjar jobba på sjökvisten på onsdag!

Då vet ni att jag kanske inte hinner vara så aktiv här på ett tag tyvär.. men jag kommer igen sen med ett inlägg fullt med bilder förhoppningsvis. Det är ju precis vad ni vill ha, ellerhur? ;)

Julafton om 9 dagar, gud vad tiden går fort utan att jag ens märker något!

/S

Bilder!

Börjar med att tacka Annie för dom fina bilderna :)

Vi börjar med KM i Dressyr! Elmer och jag!
Jättespänd var han...



... Men vad gör väl det. Det blev en delad VINST med Karlsson och Harry ;)



Lucia Showen sen då!

Voltige..





Spex, Jag som Pekka..en utbytesstudent från Finland som bor hos familjen Montazami.



Så där fick ni något att spana in!
Och tack igen Annie!

/SofiaNilsson aka Pekka

Inte min dag idag..

Astrött.. känns som att jag inte sovit en blund inatt!

Skar mig i handen 2 ggr idag på jobbet.. fört på kniven när jag kulle skära upp en fralla... sen på metalltaggarna som man river av plastfolien på. Så nu har jag två plåster, ett på vardera hand.
Ska tilläggas att jag brände mig på äggkokaren igår också... råkade lägga armen mot den i all stress. Stort brännmärke på underarmen!

Nu bäddar jag ner mig under filtar och täcken tillsammans med Flisan. Vi ska se på julkalendern ;) (fast Flisan har visst redan somnat och snarkar så ja får nog titta själv!).

13 minus ute och det blååser! Burrrrrr

/Sofia

Bra besked!

Igår morse var det dags att skiljas igen efter en hel vecka tillsammans... jobbigt....jävligt jobbigt.

Dessutom bet jag mig rätt rejält i tungan när jag åt frukost, ett hack som ännu inte växt ihop blev det :(
När skulle turen vända egentligen...

..jo ungefär vid 10 tiden när jag var på jobbet och kollade studera.nu i mobilen.
JAG SKA BLI RÖNTGENSJUKSKÖTERSKA!! JAG KOM IN!
Btw så älskar jag att jobba, och mina arbetskamrater :)

Ridlektioner igår kväll också´, hoppning! Kul!
Elmer första lektionen och lilla gwen andra! Hoppning utan sigbyglar och tyglar, de ni! Mkt skoj och nyttigt!

Nej nu måste jag pallra mig upp och iväg till jobbet :)

/S

vardagen rullar på...

Det är himla skönt att äntligen ha ett liv! Ett jobb, något viktigt att göra och spendera dagarna med. Tiden går så mycket fortare då.
Ändå är det något som saknas för att allt ska bli bra. Han heter Joakim, min andra hälft som finns alldeles för långt bort. Han är det viktigaste i mitt liv <3 Hoppas att vi kan hamna på samma ställe snart så vi slipper den ständiga saknaden!
Ja ni mina vänner detta med distansförhållande är ingen lätt sak att ta sig igenom. Som en annan bloggare skrev:
"När man ses är det som att sväva på rosa moln hela dagarna och den dagen då det är dags att säga hejdå så tar de grå molnen och saknaden över totalt."
Måste säga att det tar rätt hårt på psyket endel i vissa perioder men jag kämpar vidare för det här är något så fint och underbart som ÄKTA kärlek!

Idag är det den 1:a december och om 8 dagar får jag reda på om jag kommer in på utbildningen jag har sökt! *hoppas* Skulle vara fantastiskt bra att få det där pluggandet "överstökat" så att man kan börja ett riktigt liv sen med fast jobb och inkomst. Jag är ju ändå 20 nu och när jag har pluggat klart är jag inne på mitt 24:e år (om allt går bra).

Om någon har missat det så jobbar jag ju på sjökvistens ost och baguette butik nu! Det är ett bra jobb som jag ju faktiskt kan ha kvar sen när jag börjar plugga och få lite välbehövligt tillskott i studentplånboken! :) Har ju även mina andra små extraknäck på LLA och 4H såklart som också är bra att ha sen.. Men då krävs det ju att jag kan bli kvar här i Karlstad och det är ju inte helt säkert, det beror ju lite på min andra hälft och jag är med på allt, vad som än händer. Man får ju kompromissa lite mellan sina halvor om man säger så ;)

Oj vad personligt och långt det blev.. men jag kände för att skriva av mig lite. (Får se hur länge inlägget får ligga ute innan jag ändrar mig).

/Sofia Nilsson

RSS 2.0