Bara älskar att....

...reta syrran med min nya baslåda *bomboompow* symd att hon inte har nått fint på väggen ;)

Ja jag har varit seriös idag också! Jobbat, haft träning med hopplaget :) Duktiga flickor och ponnyer.
Övningskört har jag ju också så klart och nu ska jag plugga massor av teori.....snart (efter att jag har spelat lite mer partydunkmusik).

Angående dom små. Dom växer så att det knakar och snart öppnas deras små ögon. Idag är dom 4 dagar!

Min favorit <3 (synd att bilden inte ville vrida på sig)

/S

Bebisar!!! :D

Igår var det äntligen dags :D

Myran var alldeles översocial och sprang efter mig och jamade hela morgonen. Det var så jag märkte att något var på gång.. sen hände det mer och mer. Hon började sparka med bakbenen ut i luften när hon gick, för att sedan snabbt lägga sig ner på golvet alldeles platt. Proppen gick och jag fick inte lämna henne en sekund, då skrek hon och följde efter mig.
Det var bara för mig att försöka ordna med vikarie för dagens jobb, inte det lättaste men det löste sig till slut ändå. Kunde ju inte lämna henne ensam i huste i flera timmar innan någon annan skulle komma hem.

Det tog ca. en timme innan värkarna satte igång.
Hon blev orolig och försökte hitta något bra ställe att ligga på men iget var bra...
Värkarna tätnade och inte för än kvart över 2 började krystvärkarna.

15.00 första ungen om till världen, jag fick dock hjälpa till och lirka ut den sista biten, Myran verkade inte riktigt förstå vad som hände. En liten tigrerad hane med vita tecken :)

16.00 en timme senare kom nästa. En helsvart hona.

16.50 sista en svart hona med vita tecken

Myran är nu en duktig mamma som tar hand om sina små jättebra :) <3



/S

onsdag

Ligger kvar i sängen i protest, det SNÖAR ute :( Roar mig med att kolla på lillan när hon försöker tvätta sig, det är ju en stoor mage i vägen <3 så himla söt är hon!

Men nu måste jag nog gå upp ändå, har en del att hinna med innan jobbet idag. Bland annat lite räkningar och lite mejl som ska svaras på.

Igår var jag föresten på kurs för Birgitta Wallin, mkt intressant och inspirerande. Blir så sugen på att rida själv, så imorn ska jag nog försöka ta en tur på lilla söta grå <3

/S

/S


Ny vecka igen..

Det rullar på... veckorna försvinner!
Har haft en supermysig helg med min kärlek <3 saknar redan!

Tillbaks till verkligheten igen.
Körlektion idag som faktiskt gick BRA! Underbart skönt kändes det!
Gick sedan en runda på stan på jakt efter ett högtalarsystem till min dator. Gick in på Kjell o co. Frågade en schyst kille i kassan vad jag skulle välja och han visade mig några högtalare som de hade extrapris på just nu.. dom var dock slut upptäckte han senare. MEN då gick han och hämtade deras värstinghögtalare och jag fick dom för SAMMA pris (349) !!!! :D Spelar genom dom just nu, riktigt bra ljud tycker jag (har dock inget att jämföra med)!
Valborg är räddat med andra ord! :D Nu fatta bara spotify premium och riktigt mkt roligt folk så lär det bli STORPARTY!
Jag är lyckliiig!
Låttips mottagés :D Det ska dunkas även i bilen!


/Sofia :D 

Vååår!

Ja det är vår faktiskt, nästan sommar enligt mig :) Har en tendens att alltid ta på mig liite för tunna kläder och på kvällen så fryser jag som en gris när kylan kommer tillbaks...

Gårdagen spenderades med trevligt sällskap i stan. Emma, Becca och Anna :) 

Premiärglassen intogs vid pråmen *mmmmmm* Tyvär blev  inte vädret riktigt som planerat, lite för kallt och inte riktigt så mkt sol som vi hoppats på men vi hade det mkt trevligt ändå!
Jag och emma dök på värsta brakrean på Cubus och var ju bara tvugna att handla lite. "Fyll en kasse med så mkt som du kan och betala 200:-" UNDERBART sån rea borde det var överallt! Det var dock väldigt urplockat men lite "rid/stallkläder", strumpor, strumpbyxor, underkläder och lite annat smått och gott tryckte vi ner i våran kasse. Räknade på att min del i kassen till normalpris skulle kostat nästan 2000 :O Galet!

Jobb sen + ridning som vanligt och övningsköra hem.

Fredag idag och mina planer är många, ändå sitter jag här... Men jag har faktiskt gjort nyttiga saker som att planera in träningar med hopplaget. svarat på mejl och ska betala lite räkningar!

Nu ska jag städa så att jag kan gå ut och njuta av solen sen ett tag och få lite färg. Senare blir det övningskörning i stan med pappsen, jobb ikväll och sen cykeln hem :)
Tänkte försöka rida Elmer efter lektionerna också och kanske Gwen innan.



Over and out!
/S

Nära nu!

Igår kväll kände vi sparkar från myrans nu vääldigt runda mage. Hon har även börjat producera mjölk. Räknar med ca 10 dagar till nedkomst! :D

---- Skrev en mening till men den är raderad------

*Heeemliiiiiiiis*  ;)

//S (som saknar sin J<3 väldigt mkt!)

Jag är tillbaka!

Efter en "hektisk" period så är jag nu illbaka igen och lovar att bli bättre med mina uppdateringar.

Var ju som ni nog vet i Venjan över påsk. Underbart. <3
När jag kom hem så var det hårdkörning direkt med en veckas jobb från tidig morgon till sen kväll, gött!
Helg med trevligt besök av Hille och lördag med högskleprov och party med mina partypinglor, alltid lika kul men mindre bra för plånboken..
Söndag bjöd på MKT vacket väder, byratdag på 4H. Jag köpte mig ett par stövelskaft (Cavallo) och ett par stallkängor med stålhätta (Mountainhorse) Storlek 35!!!! *hahaha* Kan tilläggas att dom köptes av en elev som är några antal år yngre än mig ;)
Nu ska jag bara hitta ett par jodphurs som passar till. Blir nog en tur till hööks senare idag eller under veckan :)

Nu sitter jag ute i solen och steker mig, tänkte få lite färg på mina vinterbleka armar och ansikte. Blir nog att hjälpa till lite med solariet under veckan också.

Älskar SOLEN! <3

Bilder på Myrans mage (ca: en vcka gamla)




Nej nu ska jag snart laga lite mat och sen dra mig in till stan en stund :)


/Sofiaa - ute i solen:)

RSS 2.0