Det är mkt nu!

Ja jag har varit lite off på sista tiden jag vet... och det kommer nog vara så hela den här veckan också tyvär.

I söndags när J skulle åka hem så kunde jag bara inte lämna honom utan helt oplanerat och impulsivt så följde jag med honom till Venjan. Kom hem igår med bussen ;) Kort vistelse men vad gör man inte...måste ju ta alla tillfällen som går att hitta!
Nästa vecka får det förhoppningsvis bli en kortvisit till... om allt går som planerat. Ska flirta lite med papps och försöka få låna en bil så jag slipper åka buss och passa tider.

Denna veckan är det mkt och även början på nästa!

Jag ska jobba, jobba och jobba lite till ;) KUL och välbehövligt! Jag ska dock inte bara vara på 4H utan på torsdag och lördag em/kväll ska jag jobba på LLA (löfbergs lila arena) under hockeyn. Servera och sånt.. Det är bästa Maud som har fixat *tackar*

Nu har jag massa måsten som ska hinnas med så... FULL FART! KANONKUL!

/S


Fredag och fullt upp!

Skjutsade mamma till jobbet kl 7 imorse för att få ha volvon idag så att jag kan dra släpkärran (som jag för övrigt måste lasta av ett halvt ton ved från innan jag kan använda) med Peggys vagn på in till stan... För idag händer det spännande grejor!!!

Jag ska köra Peggy genom stan efter livgardets musikkår. Mina följeslagare ska mocka efter deras hästar längs paraden som dom rider genom stan. Hoppas P pallar musiken som de spelar bara...

Nej nu blir det ut och lasta av ved från kärran och sen slänga ihop en kladdkaka till fredagsfikat ;)

Ikväll kommer J också!! ÄNTLIGEN!!!!! Som jag har längtat och väntat, men äntligen är det fredag <3. Vi ska ta en liten weekend i värmskog :)

/S

TV4-kvällen

Haha guud va jag har glott på TV ikväll!

19.30 Halv åtta hos mig (mest för att vänta på idol som börjar kl 20.00)
20.00 Höjdpunkten Idol så klart
21.00 Berg flyttar in hos Gunde Svan. Gud va frän han verkar gunde. Duschrekord liksom 1min 26 sek! :P
21.30 Välkommen åter, ny humorserie om ett varuhus... kanske inte så roligt som jag förväntat mig men ett och annat litet skratt blev det väl ;)

Tidigare idag har jag haft liten light garderobsrensning och arangerat en så kallad "bloppis" (för er icke insatta loppis i bloggen).

Cyklade senare till 4H för ett ridpass på Leo. Mindre lyckat idag dock. mest en styrkekamp om vem som hade starkast vilja. menmen jag gick ut ur kampen som vinnare till slut så jag får väll vara nöjd ändå.
Cyklade hem och precis som på dit vägen så hade jag världens motvind heela vägen. Fattar inte vad vinden har emot mig alltid när jag är ute och cyklar...

Nu är jag trött i både ben och ögon så efter min sista punkt i kvällsrutinen (samtal med J) så ska jag krama kudden och sova lite. Jag börjar föresten sova bättre nu efter en tid med lite sömnproblem.

/Sofia

Åh vad glad jag blev när jag hittade detta!

Titta så fint!
På mitt ska det stå Sofia och Joakim så klart <3!
85:- inkl. frakt! Billigt och mkt fint tycker jag!

www.smyckestokig.blogg.se


/Sofia

Säljes: Hundhalsband och skor


Strasshalsband, ljusrosa. använt ett fåtal gånger, ej till vardags. Min hund växte ur det snabbt tyvär.
På innersta hålet är det 25 cm och yttersta ca 32.
 Nypris 300:- Nu 120:-


Fleecefodrat hundhalsband röd/svart Nytt!
100:-


Vita skor använda en enda gång (studenten) Inköpta från skopunkten. Som nya!
Nypris ca: 300kr Nu 100:-

Intersserad? Skriv en kommentar och din mejladress!

/Sofia

En kväll i veckan gör jag något vettigt i alla fall!

Nyss hemkommen från jobbet som jag faktiskt har EN kväll i veckan ;)
Söta barn  som bara älskar att lära sig nya saker och kallar en för frööken *haha* Det var ett barn som var så himla stolt idag när hon äntligen klarade av att tränsa hästen själv (nästan) helt utan hjälp! Sken som en sol gjorde hon!

Ridit har jag gjort idag också, Elmer (den lilla grå) fick sig en omgång med både miljöträning och ett pass på banan! Vi skrittade fram genom industriområdet och såg diverse hemskheter och spöken enligt honom. Sen blev det ett pass på banan som sagt. Han kunde inte riktigt spänna av till en början (kan bero på alla spöken han sett tidigare..) men blev riktigt fin mot slutet!
Så fin är han när han går som han ska!! <3

Ikväll har jag upptäckt att ett av ärren på magen är väldigt ömt! Känns som ett båmärke... konstigt :S Hoppas det går över så att det inte är någon skit på gång!


/Sofia Nisse Nils Nilsson


Otååålig!

Jag har kommit fram till att jag är en enormt otålig människa på många vis!

Hatar att VÄNTA på saker!
Mitt tålamod i vissa lägen är MINIMALT!
Bra på att föränga dagar genom att längta/vänta.

Exempel på detta:

*Vill att det ska vara fredag nu på en gång (det är bara tisdag och en hel evighet till fredag)
*Väntar på mina ridstövlar och tycker att dom borde komma nu!
*Väntar på att det ska bli höst nästa år så att jag kan börja plugga!
*Vill att livet ska börja på allvar NU, jobb och eget hem tack!
*Vill att min älskling ska vara här jämt, varje dag. 
*Vill veta hur mitt liv ser ut om några år... så att jag vet om jag har något att se fram emot..
*Hatar att inte ha något att göra som är vettigt. VARJE DAG!

Alltså är jag jävligt svag när det gäller att vänta på saker...



/S 

Arbetsförmedlingen

Idag var jag på arbetsförmedlingen... kort möte.
Jag har nu sökt en jobbcoach på Testhuset. Får se om denne kan hjälpa mig att hitta ett jobb eller en sysselsättning i alla fall. Kanske en praktikplats?

Idag har min farfar flyttat hem för att fortsätta rehabiliteringen där. Skönt för honom och inte minst för farmor. Vi hämtade homom idag från rosenbad och körde hem till rud och fikade med farmor.

Ikväll har jag fixat bloggdesign som sagt. (Se föregående inlägg) och tränat Zumba framför TV:n. SKITKUL! Nästa måndag ska jag börja träna på riktigt! :D

Nu är jag trött i huvudet av allt designande och ska låta datorn vila för dagen.

/S

Bloggdesign

Kolla in mina headers som jag har tillverkat alldeles själv och klurat ut hur man sätter in ;)

Emmas blogg: www.emmaxx.blogg.se
Hillevis blogg: www.englandstrippen.blogg.se

/Sofia

Kräftskiva

Ja igår var det äntligen dags för våran årliga lilla kräftskiva (bättre sent än aldrig!).
Men först var det invigning av 4H´s nya lokaler, med div. uppvisningar och aktiviteter därtill. Jag var speaker och hade hand om maskeradhoppning. Stressigt.



Tillbaka till kräftskivan!
Vi intog Annikas hus och dukade fram kräftor och allt annat som hör till. Roligt att så många kunde komma, kul att träffa alla igen. Det är ju inte så ofta man ser vissa tyvär nu när skoltiden är över och alla sprids ut för att plugga eller jobba. Sen är ju jag upptagen många helger på grund av mitt distansförhållande...
Trevligt hade vi i alla fall, sjöng snapsvisor och dansade ;)
Sen drog vi vidare till en annan fest på herrhagen. Riktigt trevligt där faktiskt. Sent blev det, så sent att jag missade bussen med 1min.

Pratade med <3 hela vägen till bussen (som jag missade) och blev lite lessen i ögat för att jag saknar honom så himla mkt just nu. Mobilen dog dock. Fick leta upp en telefonkiosk och ringde hem för att se om jag kunde få skjuts... det gick inte då det också hade varit på fest. Då var det bara att traska runt hela stan för att haffa en taxi. Hade lite tur och träffade en annan som skulle till hammarö så vi delade på priset och betalade bara 100kr var! ´
Rjält frusen och fortfarande lessen i ögat kröp jag ner i sängen, satte i laddaren i mobilen och ringde upp J igen för att säga att jag kom hem säkert.

Söndag idag, seg som bara den. Inte många knop idag i alla fall. Ska väl snart åka och hämta min dator och allt annat som är kvar hos A.


 
      
/S

Lite depp

Kan det vara en liten höstdepprssion som kommer smygande in i min lilla hjärna?? Som med allt så går det ju upp och ner hela tiden och nu är jag på väg nedåt igen.
Känner mig lite halvt värdelös, bara går här om dagarna och slösar bort massa tid på onödigheter... Ska till AF imorgon så får vi se om det sägs nått vettigt eller om det ska fortsätta rulla på såhär.

Måste börja träna också, någonting måste jag göra, jag klättrar snart på väggarna här hemma och pengar måste jag få på något vänster. Ge mig ett jobb och en sysselsättning någon snarast!!!!!!

Skulle helst av allt vara hos mitt <3 hela tiden, varje dag men det funkar ju inte eftersom jag jobbar tisdagar och torsdagar. Så det är varannan helg som gäller ungefär, vilket jag för tillfället tycker är j*vligt jobbigt. Saknaden är stor varje dag. Imorn är det en vecka sen vi sågs sist och det känns som en hel evighet!! Tänk om jag hade en egen bil och kunde åka precis när jag ville! För det där med att köra bil 23 mil/ 3 timmar gör mig ingenting, bara jag får vara med honom.

/S

Ny header!

Jag är ju inte speciellt bra på detta med bloggdesign men nu tyckte jag att det var dags för en ny header så jag knåpade ihop denna ;)
Vad tycks??!

/S

Duntäcket nästa!

Jag älskar mitt duntäcke ;) så fluffigt, varmt, gosigt och underbart att krypa in under och bara vänta på att värmen kommer! Tack älskling för det! <3

Kom precis hem från stallet efter en cykeltur dit i rääser fart (sen) det tog 20 min istället för 35! Ett ridpass på den lilla grå som gick hyffsat bra faktiskt och sedan ett gympapass på det ;) Ryttarträning..

Nej nu ska jag borra ner huvudet i kudden och gömma mig under täcket...

/S

Nu tror ni nog att jag blivit galen men...

...jag har handlat mer!!

Snygga inte sant!? Priset kommer att chocka er dock! 1035:- för ett par läderridstövlar!!! *Jag flyger på moln*
Sen är det ju en grov chansning att köpa ridstövlar så här på internet utan att prova och jag misstänker att de kommer att vara lite höga till mig men va fan, värt att chansa i det härt läget tkr jag! Bara att sälja vidare annars!

Mondoni Field läderridstövel med snörning



http://www.hastvarld.se/index.php <--- Har sjukt billiga ridgrejor till importpriser!

/Lycklig Sofia

Gårdagen

Började med uppstigning 7.30 för att hinna till vårdcentralen och ta prover innan jag skulle iväg till vet. med Myran som fortfarande har kvar bölden i huvudet.

Kom till VC men där var väntrummet till lab. helt knökat med pensionärer som väntade på att ta prover. Ändå var jag där bara fem minuter efter att det hade öppnat (panchisarna måste ha hängt på låset och köat långt innan 8!)
Jag vände i dörren eftersom jag somsagt hade en tid att passa.

Till vet. med Myran som för tredje gången fått tillbaka bölden och dessutom har den krupit nedåt och gjort så att ena ögat inte går att öppna helt. Sövning blev beskedet så jag lämnade henne där.

Chansade på att Elmer fortfarande var inne så att jag kunde ta ett pass på honom medan jag väntade och gissa om jag hade tur!
Fångade honom på väg ut till hagen! Blev ett ganska lyckat pass trots gräsklippare och trimmer utanför staketet. Söt han den där lille grå. Planerar att kanske ta stora grå imorn eller på lördag efter 4Hdagen.

Efter ridpasset var jag på hööks (se föregående inlägg!) Sen åkte jag hemöver igen.. stannade till på VC i skoghall och tog proverna, så nu är det gjort!

letade lite jobb... hittade inget som vanligt... vet. ringde...mötte upp mamma hämtade katten... dumpades på 4H... hade möte med några barn... tog mig inte hem... åkte till bergvik...råkade handla lite nu igen!...åkte tillbaka till 4H och åkte hem med papps!

Handlat:

+ ett 2-pack strumpbyxor grå+svart :)

Köpt från hööks!


Helt fantastiskt underbart mjuk och skön!! Har på mig den just nu faktiskt!
Kommer absolut bli en av höstens favoriter!

Jag är även vääldigt sugen på denna hjälmen!


torka

Fortfarande bloggtorka här...

Jag har spenderat mkt tid med J som har varit här och jobbat igen. Sen åkte vi hem till Venjan och bodde där över helgen och nu är jag här hemma ensam utan älskling.... tråkigt men sant! Kommer nog inte gå många dagar till innan jag måste planera in en ny tripp till Venjan tror jag ;)

Till helgen är det iaf lite party på G! Kräftskiva/20 års fest för lilla mig :D Är faktiskt riktigt taggad inför detta! Roligt att träffa alla! Jag har väl varit lite smått osocial på sista tiden..

/S

Jag skäms!

Kollade nyss på kanal 5´s nya serie "Lite sällskap" som handlar om folk från värmland som ska hitta kärleken med hjälp av filip och fredrik!

SJUUUUUKT roligt!!! Men guuud vad jag skäms över att vara värmlänning när jag ser på detta!

Måste ses!

/S


Högskoleprov

Är nu anmäld till högskoleprovet. Blir nu andra gången jag skriver. Hoppas på lite högre poäng denna gången så att jag kommer in på den utbildning som jag vill in på!

/S

Storshoppat!



Här är dagens inköp :)
+ ett par skor som fick ny klack och är nu mer användbara!

*Nöjd*

/S



inaktiv...bloggtorka

Ja så är det... men lusten kommer nog snart tillbaks, vänta ni bara!

Nu ska jag göra mig iordning för en tur till Bergviks köpcentrum. Behöver helst en helt ny garderob.. så himla tråkigt att kolla in där och försöka hitta något att dra på sig. Lite nytt tack! :)

/S

RSS 2.0